Zasto bas WRPF?

Zasto bas WRPF?

Prvo, jer je okupio vecinu gore nabrojanih sportista i njima slicnih i nesvakidasnji je dozivljaj ucestvovati u svemu tome.

Ruska skola ne broji personalne rekorde postavljene sa losom tehnikom i time je sve jasno koliko brinu o svim detaljima. To omogucava dugovecnost u ovim ekstremnim sportovima. Cak i obican narod prepoznaje powerlifting.

Voljom ktitora ovog sporta, nas par je imalo priliku da ucestvuje rame uz rame sa najvecim imenima ovog sveta. Fantastican je osecaj zagrevati se tik pored ljudi koji cuce preko 450kg i prave total preko 1000kg i kad nisu u zenitu forme. Sve je u znaku snage na tom takmicenju, pocev od publike pa do takmicara. Jos je bolji osecaj kad dizete pred stranom publikom, sa imenom svoje zemlje na trikou, a gledaliste vam skandira:"Давай!!!". Svaki takmicar, narocito oni sa dugim stazom i zavidnim brojkama, ponekad imaju problem sa gubitkom motivacije. Ovakvi dogadjaji otklanjaju takve probleme gotovo trenutno.
Jednostavno, imamo zelju da prenesemo to na nase prostore koliko je to moguce i omogucimo ljudima ucestvovanje na kvalitetnim takmicenjima bez ocekivanja necega za uzvrat. 

"Powerlifting, weightlifting i strongman su direktno povezani sa nasom urodjenom teznjom da budemo jaki i prevazidjemo sve poteskoce u zivotu."

Pozdrav od WrpfSrb udruzenja entuzijasta.