Održano je i naše prvo takmičenje

Održano je i naše prvo takmičenje

Postovani ljubitelji powerlifting sporta u Srbiji i Republici Srpskoj, Hvala Vam na lepim recima koje dopiru do nas sa svih strana a koje su vezane za nase prvo takmicenje

Poštovani ljubitelji powerlifting sporta u Srbiji i Republici Srpskoj,

    Hvala Vam na lepim rečima koje dopiru do nas sa svih strana, a koje su vezane za nase prvo takmičenje. Hvala Vam sto ste se odazvali u tolikom broju i podržali našu ideju o tome kako takmičenja trebaju da izgledaju u železnom sportu. Izvinjavamo se ako je bilo nekih propusta, vec smo sumirali utiske,presabrali se,odredili na čemu treba da se radi i okrenuli se takmičenju u aprilu koje će trajati dva dana. O odjeku ovog takmičenja govori i činjenica da smo odmah uvršteni u kalendar na zvaničnom sajtu WRPF-a. To je za nas velika čast,jer svi znamo šta mlada federacija kao WRPF predstavlja u powerlifting svetu. Naredno takmičenje biće balkansko prvenstvo 13. i 14. Aprila,dok je otvoreno državno prvenstvo planirano za 16. novembar.

    Nije bilo lako organizovati takmičenje, ljudi nisu spavali po 60 sati da bi takmičarima sve bilo potaman. Ulođeno je dosta ličnog novca,kupljena je oprema u vrednosti od 20 000 evra i verujte nam na reč da je ovo verovatno jedino takmičenje koje je stvarno organizovano isključivo od ličnog novca powerlifting entuzijasta.

    Od najboljih rezultata bismo izdvojili Strahinju Ostojića koji je osvojio titule apsolutnog i relativnog pobednika u powerliftingu za muškarce sa totalom od 902.5kg. Time je uvećao klub 900 za još jednog člana. Titule apsolutnog i relativnog pobednika u benč presu je osvojio Vladimir Bulatović sa podignutom težinom od 242.5 kg. U ženskoj konkurenciji Maja Marinović je osvojila titule apsolutnog i relativnog pobednika u powerliftingu za žene ostvarivši total od 442.5 kg. Što se tiče benč presa, titule apsolutnog i relativnog pobednika osvojila je Hana Qasem sa podignutih 100kg.

Rezultate celokupnog takmičenja možete videti ovde.
Uskoro ćemo okačiti slike, detalje vezane za iduća takmičenja i još mnogo lepih vesti.

Hvala na podršci od strane Skroz Dobre Pekare i pekare Pire Obrenovac koje su obezbedile 250 sendviča za takmičare, Sport Visionu koji je podelio pakete takmičarima i stranici Profesionalna powerlifting oprema koja je,takodje,obezbedila poklone za najbolje.

Na mnogaja ljeta,
Vaš WrpfSrb